Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu51g64kcal5.6g0.2g4.6g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g1.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.4g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g38g23kcal5.2g1.1g22.5g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.6g20kcal0.2g4.5g0.2g0g
Porkkanaraaste 200g75g20kcal0.4g4g0.1g1.9g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton75g120kcal6g3g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1058kcal36.2g30g135g3.8g
Valittu annoskoko288g529kcal18.1g15g67.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna144g265kcal9.1g7.5g33.8g1g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749