Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu543g685kcal59.8g1.6g48.9g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g12g0kcal0g0g0g0g
Voi 400g2898kcal4.8g1.6g324.8g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g400g244kcal55.9g12g239.7g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g60g218kcal2.1g47.7g2.1g0g
Porkkanaraaste 200g799g216kcal4.8g42.3g1.6g20g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton799g1278kcal63.9g32g103.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g11287kcal388.8g319.8g1442g40.6g
Valittu annoskoko3072g5644kcal194.4g159.9g721g20.3g
Annoskoko puolitettuna1536g2822kcal97.2g80g360.5g10.2g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749