Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu544g685kcal59.8g1.6g49g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g12g0kcal0g0g0g0g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g400g244kcal56g12g240g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g60g218kcal2.1g47.8g2.1g0g
Porkkanaraaste 200g800g216kcal4.8g42.4g1.6g20g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton800g1280kcal64g32g104g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6152g11302kcal389.2g320.2g1443.8g40.6g
Valittu annoskoko3076g5651kcal194.6g160.1g721.9g20.3g
Annoskoko puolitettuna1538g2825kcal97.3g80.1g361g10.2g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749