Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu611g770kcal67.2g1.8g55g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g14g0kcal0g0g0g0g
Voi 449g3260kcal5.3g1.8g365.4g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g449g274kcal62.9g13.5g269.6g0g
Leivinjauhe 67g118kcal3.5g25.5g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g67g245kcal2.4g53.7g2.4g0g
Porkkanaraaste 200g899g243kcal5.4g47.6g1.8g22.5g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton899g1438kcal71.9g36g116.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g12698kcal437.2g359.8g1622g45.6g
Valittu annoskoko3456g6349kcal218.6g179.9g811g22.8g
Annoskoko puolitettuna1728g3175kcal109.3g90g405.5g11.4g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749