Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu68g86kcal7.5g0.2g6.1g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g1.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.6g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g50g31kcal7g1.5g30g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g6g0.3g0g
Porkkanaraaste 200g100g27kcal0.6g5.3g0.2g2.5g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton100g160kcal8g4g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana769g1413kcal48.8g40g180.4g5g
Valittu annoskoko385g706kcal24.4g20g90.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna192g353kcal12.2g10g45.1g1.3g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749