Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu679g856kcal74.7g2g61.1g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g15g0kcal0g0g0g0g
Voi 499g3622kcal5.9g2g406g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g499g305kcal69.9g15g299.6g0g
Leivinjauhe 75g132kcal3.9g28.3g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g75g273kcal2.6g59.6g2.6g0g
Porkkanaraaste 200g999g270kcal6g52.9g2g25g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton999g1598kcal79.9g39.9g129.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g14109kcal485.8g399.4g1802.2g50.8g
Valittu annoskoko3840g7054kcal242.9g199.7g901.1g25.4g
Annoskoko puolitettuna1920g3527kcal121.5g99.9g450.6g12.7g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749