Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu85g107kcal9.3g0.3g7.6g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g1.9g0kcal0g0g0g0g
Voi 62g453kcal0.7g0.2g50.7g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g62g38kcal8.7g1.9g37.5g0g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g9g34kcal0.3g7.5g0.3g0g
Porkkanaraaste 200g125g34kcal0.7g6.6g0.2g3.1g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton125g200kcal10g5g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1764kcal60.4g50g225g6.2g
Valittu annoskoko480g882kcal30.2g25g112.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna240g441kcal15.1g12.5g56.3g1.6g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749