Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu102g128kcal11.2g0.3g9.2g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g2.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 75g543kcal0.9g0.3g60.9g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g75g46kcal10.5g2.2g44.9g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g41kcal0.4g8.9g0.4g0g
Porkkanaraaste 200g150g40kcal0.9g7.9g0.3g3.7g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton150g240kcal12g6g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g2116kcal73g59.6g270.4g7.6g
Valittu annoskoko576g1058kcal36.5g29.8g135.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna288g529kcal18.3g14.9g67.6g1.9g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749