Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu119g150kcal13.1g0.4g10.7g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g2.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 87g634kcal1g0.3g71g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g87g53kcal12.2g2.6g52.4g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g48kcal0.5g10.4g0.5g0g
Porkkanaraaste 200g175g47kcal1g9.3g0.3g4.4g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton175g280kcal14g7g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g2469kcal85g70g315.2g9g
Valittu annoskoko672g1234kcal42.5g35g157.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna336g617kcal21.3g17.5g78.8g2.3g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749