Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu153g193kcal16.8g0.5g13.8g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g3.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 112g815kcal1.3g0.4g91.3g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g112g69kcal15.7g3.4g67.4g0g
Leivinjauhe 17g30kcal0.9g6.4g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g17g61kcal0.6g13.4g0.6g0g
Porkkanaraaste 200g225g61kcal1.3g11.9g0.4g5.6g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton225g360kcal18g9g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g3174kcal109.2g90g405.4g11.4g
Valittu annoskoko864g1587kcal54.6g45g202.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna432g794kcal27.3g22.5g101.4g2.9g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749