Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 13g91kcal0.1g0g10.1g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g13g7.6kcal1.7g0.4g7.5g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.9g6.8kcal0.1g1.5g0.1g0g
Porkkanaraaste 200g25g6.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton25g40kcal2g1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g353kcal12g10g44.8g1.2g
Valittu annoskoko96g176kcal6g5g22.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna48g88kcal3g2.5g11.2g0.3g
Arvot/100g100g183kcal6.2g5.2g23.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749