Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu170g214kcal18.7g0.5g15.3g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g3.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 125g906kcal1.5g0.5g101.5g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g125g76kcal17.5g3.7g74.9g0g
Leivinjauhe 19g33kcal1g7.1g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g19g68kcal0.7g14.9g0.7g0g
Porkkanaraaste 200g250g67kcal1.5g13.2g0.5g6.2g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton250g400kcal20g10g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g3527kcal121.8g99.8g450.8g12.6g
Valittu annoskoko960g1764kcal60.9g49.9g225.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna480g882kcal30.5g25g112.7g3.2g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749