Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 508g701kcal95.2g0g35.6g0g
Kasvisliemikuutio 35g107kcal3.3g4.7g8.2g0.6g
Punajuuri 701g269kcal7g48.3g1.4g17.5g
Valkokaali keräkaali 482g134kcal5.7g19.6g1g10.1g
Juuriselleri 263g83kcal3.3g12.1g0.5g8.1g
Porkkana 158g52kcal1g8.8g0.3g4g
Vesi, vesijohtovesi 1752g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 201g61kcal2.5g9.7g0.4g3.4g
Basilika, kuivattu 1.8g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Timjami 1.8g5kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 12g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8232g2832kcal237.2g208.2g95.2g90.2g
Valittu annoskoko4116g1416kcal118.6g104.1g47.6g45.1g
Annoskoko puolitettuna2058g708kcal59.3g52.1g23.8g22.6g
Arvot/100g100g34kcal2.9g2.5g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25578