Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 438g79kcal2.4g10.9g1.7g3.1g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Tomaattimurska 350g103kcal2g18.6g0.7g6.7g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g525g893kcal99.8g0g52.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g438g525kcal14.9g15.7g43.7g0g
Kantarelli 175g31kcal3.2g0.7g0.9g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g3345kcal249.6g106g199.6g30g
Valittu annoskoko2030g1673kcal124.8g53g99.8g15g
Annoskoko puolitettuna1015g836kcal62.4g26.5g49.9g7.5g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255993