Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g600g1020kcal114g0g60g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g500g600kcal17g18g50g0g
Kantarelli 200g35kcal3.7g0.8g1g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g3823kcal285.2g121.2g228.2g34g
Valittu annoskoko2320g1912kcal142.6g60.6g114.1g17g
Annoskoko puolitettuna1160g956kcal71.3g30.3g57.1g8.5g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255993