Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 563g102kcal3.1g14.1g2.2g3.9g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Tomaattimurska 450g132kcal2.5g23.9g0.9g8.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g675g1148kcal128.3g0g67.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g563g675kcal19.1g20.2g56.2g0g
Kantarelli 225g39kcal4.1g0.9g1.1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g4301kcal320.8g136.4g256.4g38.4g
Valittu annoskoko2610g2150kcal160.4g68.2g128.2g19.2g
Annoskoko puolitettuna1305g1075kcal80.2g34.1g64.1g9.6g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255993