Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.3g1.6g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g75g128kcal14.3g0g7.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g63g75kcal2.1g2.2g6.2g0g
Kantarelli 25g4.4kcal0.5g0.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g478kcal35.8g15.2g28.2g4.4g
Valittu annoskoko290g239kcal17.9g7.6g14.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna145g120kcal9g3.8g7.1g1.1g
Arvot/100g100g82kcal6.2g2.6g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255993