Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 625g113kcal3.5g15.6g2.5g4.4g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g750g1275kcal142.5g0g75g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g625g750kcal21.2g22.5g62.5g0g
Kantarelli 250g44kcal4.6g1g1.3g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g4779kcal356.4g151.4g285.4g42.6g
Valittu annoskoko2900g2389kcal178.2g75.7g142.7g21.3g
Annoskoko puolitettuna1450g1195kcal89.1g37.9g71.4g10.7g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255993