Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g150g255kcal28.5g0g15g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g125g150kcal4.2g4.5g12.5g0g
Kantarelli 50g8.7kcal0.9g0.2g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g956kcal71.2g30.2g57g8.6g
Valittu annoskoko580g478kcal35.6g15.1g28.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna290g239kcal17.8g7.6g14.3g2.2g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255993