Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 188g34kcal1g4.7g0.7g1.3g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g8g0.3g2.9g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g225g383kcal42.8g0g22.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g188g225kcal6.4g6.7g18.7g0g
Kantarelli 75g13kcal1.4g0.3g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g1433kcal107g45.4g85.4g12.8g
Valittu annoskoko870g717kcal53.5g22.7g42.7g6.4g
Annoskoko puolitettuna435g358kcal26.8g11.4g21.4g3.2g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255993