Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 160g121kcal3g24.7g0.3g1.6g
Lanttu 131g38kcal1.3g6g0.4g2.4g
Porkkana 101g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Purjosipuli 34g7.7kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 38g13kcal0.8g1.6g0.1g1g
Lihaliemikuutio Maggi8.3g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.2g
Nakki, Atria A-lk kuoreton150g330kcal16.8g3.8g28.5g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2748g1133kcal47.6g86.2g63g17.4g
Valittu annoskoko1374g567kcal23.8g43.1g31.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna687g283kcal11.9g21.6g15.8g4.4g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320