Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 213g162kcal4g33g0.4g2.1g
Lanttu 175g51kcal1.8g8.1g0.5g3.2g
Porkkana 135g44kcal0.8g7.5g0.3g3.4g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 50g17kcal1g2.2g0.1g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Nakki, Atria A-lk kuoreton200g440kcal22.4g5g38g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3664g1511kcal63.6g115.4g83.8g22.6g
Valittu annoskoko1832g756kcal31.8g57.7g41.9g11.3g
Annoskoko puolitettuna916g378kcal15.9g28.9g21g5.7g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320