Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 266g202kcal5g41.2g0.5g2.7g
Lanttu 219g63kcal2.2g10.1g0.7g3.9g
Porkkana 169g55kcal1g9.4g0.3g4.3g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 63g21kcal1.3g2.7g0.1g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.2g1g3.2g0g
Persilja 3.1g0.9kcal0g0g0g0.3g
Nakki, Atria A-lk kuoreton250g550kcal28g6.3g47.5g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1251g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4580g1889kcal79.4g144.2g104.8g28.6g
Valittu annoskoko2290g944kcal39.7g72.1g52.4g14.3g
Annoskoko puolitettuna1145g472kcal19.9g36.1g26.2g7.2g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320