Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 319g243kcal6g49.4g0.6g3.2g
Lanttu 263g76kcal2.6g12.1g0.8g4.7g
Porkkana 203g66kcal1.3g11.3g0.4g5.2g
Purjosipuli 68g16kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 75g25kcal1.5g3.2g0.2g1.9g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Persilja 3.8g1kcal0.1g0g0g0.3g
Nakki, Atria A-lk kuoreton300g660kcal33.6g7.5g57g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5496g2267kcal95.6g172.6g125.8g34g
Valittu annoskoko2748g1133kcal47.8g86.3g62.9g17g
Annoskoko puolitettuna1374g567kcal23.9g43.2g31.5g8.5g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320