Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 478g364kcal9g74.1g1g4.8g
Lanttu 394g114kcal3.9g18.1g1.2g7.1g
Porkkana 304g99kcal1.9g16.9g0.6g7.7g
Purjosipuli 101g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 113g38kcal2.3g4.9g0.2g2.9g
Lihaliemikuutio Maggi25g69kcal2.2g1.7g5.7g0g
Persilja 5.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.5g
Nakki, Atria A-lk kuoreton450g991kcal50.4g11.3g85.5g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 2251g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8244g3400kcal143.2g259g188.8g51.2g
Valittu annoskoko4122g1700kcal71.6g129.5g94.4g25.6g
Annoskoko puolitettuna2061g850kcal35.8g64.8g47.2g12.8g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320