Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 53g41kcal1g8.2g0.1g0.5g
Lanttu 44g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Porkkana 34g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 13g4.2kcal0.3g0.5g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0.1g
Nakki, Atria A-lk kuoreton50g110kcal5.6g1.3g9.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana916g378kcal15.8g28.8g20.8g5.8g
Valittu annoskoko458g189kcal7.9g14.4g10.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna229g95kcal4g7.2g5.2g1.5g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320