Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 532g405kcal10g82.4g1.1g5.3g
Lanttu 438g126kcal4.4g20.1g1.3g7.9g
Porkkana 338g110kcal2.1g18.8g0.7g8.6g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 125g42kcal2.6g5.4g0.3g3.2g
Lihaliemikuutio Maggi28g77kcal2.5g1.9g6.3g0g
Persilja 6.3g1.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Nakki, Atria A-lk kuoreton500g1101kcal56g12.5g95.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 2501g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9160g3778kcal159.4g287.8g210g56.8g
Valittu annoskoko4580g1889kcal79.7g143.9g105g28.4g
Annoskoko puolitettuna2290g944kcal39.9g72g52.5g14.2g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320