Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 850g647kcal16g131.8g1.7g8.5g
Lanttu 700g202kcal7g32.2g2.1g12.6g
Porkkana 540g177kcal3.3g30g1.1g13.8g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 200g68kcal4.1g8.6g0.4g5.1g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Nakki, Atria A-lk kuoreton800g1760kcal89.6g20g152g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14648g6041kcal254.8g460.2g335.6g90.8g
Valittu annoskoko7324g3020kcal127.4g230.1g167.8g45.4g
Annoskoko puolitettuna3662g1510kcal63.7g115.1g83.9g22.7g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320