Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g667g1133kcal126.7g0g66.7g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)228g62kcal3g11g0.5g3.9g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g208g292kcal6.2g4.2g27.1g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g60g152kcal10.1g1.2g12.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g45g47kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g3633kcal322.2g48g233g9.6g
Valittu annoskoko1300g1817kcal161.1g24g116.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna650g908kcal80.6g12g58.3g2.4g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339