Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g800g1360kcal152g0g80g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)274g74kcal3.6g13.2g0.5g4.7g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g250g350kcal7.5g5g32.5g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g72g183kcal12.2g1.4g15g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g54g56kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g4360kcal386.6g57.4g279.2g11.6g
Valittu annoskoko1560g2180kcal193.3g28.7g139.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna780g1090kcal96.7g14.4g69.8g2.9g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339