Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1200g2040kcal228g0g120g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)411g111kcal5.3g19.7g0.8g7g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g375g525kcal11.2g7.5g48.7g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g108g274kcal18.3g2.2g22.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g81g84kcal6.4g13.2g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g6540kcal579.6g86.2g418.8g17.2g
Valittu annoskoko2340g3270kcal289.8g43.1g209.4g8.6g
Annoskoko puolitettuna1170g1635kcal144.9g21.6g104.7g4.3g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339