Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g133g227kcal25.3g0g13.3g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g42g58kcal1.2g0.8g5.4g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g12g31kcal2g0.2g2.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g727kcal64.2g9.6g46.6g2g
Valittu annoskoko260g363kcal32.1g4.8g23.3g1g
Annoskoko puolitettuna130g182kcal16.1g2.4g11.7g0.5g
Arvot/100g100g140kcal12.3g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339