Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g120g422kcal14.5g78.3g2.6g10.8g
Oliiviöljy 20g178kcal0g0g20.1g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 34g7.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g1230kcal30.4g160.2g45.4g22g
Valittu annoskoko182g615kcal15.2g80.1g22.7g11g
Annoskoko puolitettuna91g308kcal7.6g40.1g11.4g5.5g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44g12.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761