Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g241g843kcal28.9g156.6g5.3g21.7g
Oliiviöljy 40g355kcal0g0g40.1g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 67g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g2460kcal60.8g320.6g91g44.2g
Valittu annoskoko364g1230kcal30.4g160.3g45.5g22.1g
Annoskoko puolitettuna182g615kcal15.2g80.2g22.8g11.1g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761