Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g301g1054kcal36.1g195.7g6.6g27.1g
Oliiviöljy 50g444kcal0g0g50.2g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 84g18kcal0.3g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g3075kcal76g400.6g113.8g55.2g
Valittu annoskoko455g1538kcal38g200.3g56.9g27.6g
Annoskoko puolitettuna228g769kcal19g100.2g28.5g13.8g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761