Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g361g1265kcal43.4g234.9g7.9g32.5g
Oliiviöljy 60g533kcal0g0g60.2g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 100g22kcal0.3g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g3690kcal91.2g480.8g136.4g66.2g
Valittu annoskoko546g1845kcal45.6g240.4g68.2g33.1g
Annoskoko puolitettuna273g923kcal22.8g120.2g34.1g16.6g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761