Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g422g1475kcal50.6g274g9.3g37.9g
Oliiviöljy 70g621kcal0g0g70.3g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 117g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1274g4305kcal106.4g561g159.6g77.2g
Valittu annoskoko637g2152kcal53.2g280.5g79.8g38.6g
Annoskoko puolitettuna319g1076kcal26.6g140.3g39.9g19.3g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761