Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g482g1686kcal57.8g313.1g10.6g43.4g
Oliiviöljy 80g710kcal0g0g80.3g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 134g29kcal0.4g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g4920kcal121.4g640.8g182.2g88.4g
Valittu annoskoko728g2460kcal60.7g320.4g91.1g44.2g
Annoskoko puolitettuna364g1230kcal30.4g160.2g45.6g22.1g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761