Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g60g211kcal7.2g39.1g1.3g5.4g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 17g3.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g615kcal15.2g80.2g22.6g11g
Valittu annoskoko91g308kcal7.6g40.1g11.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna46g154kcal3.8g20.1g5.7g2.8g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44.1g12.4g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761