Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g602g2108kcal72.3g391.4g13.2g54.2g
Oliiviöljy 100g888kcal0g0g100.4g0g
Valkosipuli 40g44kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 167g36kcal0.5g2.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g6150kcal152g801.2g227.6g110.4g
Valittu annoskoko910g3075kcal76g400.6g113.8g55.2g
Annoskoko puolitettuna455g1538kcal38g200.3g56.9g27.6g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761