Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl62g211kcal1.2g1.9g21.7g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)602g361kcal20.5g27.1g21.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g120g77kcal4.2g0.2g30.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g90g361kcal0g90.3g0g0g
Mansikkahillo 301g682kcal1.7g162.4g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g3481kcal55.2g587.6g146.4g5.4g
Valittu annoskoko1188g1740kcal27.6g293.8g73.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna594g870kcal13.8g146.9g36.6g1.4g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958