Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl72g246kcal1.4g2.2g25.3g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)703g422kcal23.9g31.6g24.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g141g90kcal4.9g0.3g35.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g105g422kcal0g105.4g0g0g
Mansikkahillo 351g795kcal2g189.5g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g4060kcal64.4g685.8g170.8g6.4g
Valittu annoskoko1386g2030kcal32.2g342.9g85.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna693g1015kcal16.1g171.5g42.7g1.6g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958