Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl7.8g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)75g45kcal2.6g3.4g2.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g15g10kcal0.5g0g3.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g11g45kcal0g11.3g0g0g
Mansikkahillo 38g85kcal0.2g20.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g435kcal7g73.4g18.2g0.6g
Valittu annoskoko149g218kcal3.5g36.7g9.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna74g109kcal1.8g18.4g4.6g0.2g
Arvot/100g100g146kcal2.4g24.7g6.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958