Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl82g280kcal1.6g2.5g28.8g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)800g480kcal27.2g36g28g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g160g102kcal5.6g0.3g40g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g120g480kcal0g120g0g0g
Mansikkahillo 400g905kcal2.2g215.8g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3157g4624kcal73.2g780.8g194.4g7.2g
Valittu annoskoko1578g2312kcal36.6g390.4g97.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna789g1156kcal18.3g195.2g48.6g1.8g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958