Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl93g316kcal1.9g2.8g32.6g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)903g542kcal30.7g40.6g31.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g181g116kcal6.3g0.4g45.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g136g542kcal0g135.5g0g0g
Mansikkahillo 452g1022kcal2.5g243.6g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g5220kcal82.8g881.6g219.8g8.2g
Valittu annoskoko1782g2610kcal41.4g440.8g109.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna891g1305kcal20.7g220.4g55g2.1g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958