Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl10g35kcal0.2g0.3g3.6g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)100g60kcal3.4g4.5g3.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g20g13kcal0.7g0g5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g15g60kcal0g15.1g0g0g
Mansikkahillo 50g114kcal0.3g27.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g580kcal9.2g98g24.4g1g
Valittu annoskoko198g290kcal4.6g49g12.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna99g145kcal2.3g24.5g6.1g0.3g
Arvot/100g100g146kcal2.3g24.7g6.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958