Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl103g351kcal2.1g3.1g36.2g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1004g602kcal34.1g45.2g35.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g201g129kcal7g0.4g50.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g151g602kcal0g150.5g0g0g
Mansikkahillo 502g1136kcal2.8g270.7g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g5800kcal92g979.6g244g9g
Valittu annoskoko1980g2900kcal46g489.8g122g4.5g
Annoskoko puolitettuna990g1450kcal23g244.9g61g2.3g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958