Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl16g53kcal0.3g0.5g5.4g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)151g90kcal5.1g6.8g5.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g30g19kcal1.1g0.1g7.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g23g90kcal0g22.6g0g0g
Mansikkahillo 75g170kcal0.4g40.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g870kcal13.8g147.2g36.6g1.4g
Valittu annoskoko297g435kcal6.9g73.6g18.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna149g218kcal3.5g36.8g9.2g0.4g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.8g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958