Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl18g62kcal0.4g0.5g6.3g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)176g105kcal6g7.9g6.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g35g23kcal1.2g0.1g8.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g26g105kcal0g26.3g0g0g
Mansikkahillo 88g199kcal0.5g47.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g1015kcal16.2g171.4g42.6g1.6g
Valittu annoskoko346g508kcal8.1g85.7g21.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna173g254kcal4.1g42.9g10.7g0.4g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958