Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl21g70kcal0.4g0.6g7.2g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)200g120kcal6.8g9g7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g40g26kcal1.4g0.1g10g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g30g120kcal0g30g0g0g
Mansikkahillo 100g226kcal0.6g53.9g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana789g1156kcal18.4g195.2g48.6g1.8g
Valittu annoskoko395g578kcal9.2g97.6g24.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna197g289kcal4.6g48.8g12.2g0.5g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958